Drömveckan på Onar

Nu har jag landat efter en fantastisk Yoga RetreatOnar på Andros som jag arrangerade men inte kunde stå i en enda hundposition för att jag var sjuk. Men det var underbart att få möta alla dessa härliga människor som blev mjukare och vigare och starkare dag för dag och få se deras leende anleten i solskenet. Det var en helande upplevelse på många sätt. En vecka utan telefon, mail eller bilar i sikte. En oas av skönhet och värme.Foto: Louise Ullmark

Kristallklart vatten och egen strand. Kan det bli bättre?

Läs dagens Metrokolumn här om Loulou som tagit bilderna och var med på Yoga retreaten. Hon fotade min glada rygg imorse:

Idag är jag glad att min dokumentär ”Vad är det för fel på grekerna?” sändes i isländsk TV och jag har fått fina mail från det krisdrabbade lilla landet.

I ELLE kan ni snart läsa mer om min Yoga-resa. Ni som missade tillfället får flera chanser framöver. Jag kommer anordna flera Yoga- och träningsresor i Grekland, så håll utkik. Fler bilder kommer.

 • Anni Suihkola

  Bara av att betrakta bilderna,blir jag lycklig!! Thavmasia!!

 • Ann

  Hoppas du funnit ro och styrka under veckan på Andros. Ni har verkligen haft möte med naturens gudar och det vackra och fridfulla i Grekland. Kram

 • Beundrare

  Nej fyy vad elakt. Du vet mycket väll hur gärna vi killar vill se lite längre ner också så vi ser din söta rumpa och din vackra ben. Usch vilken retsticka alltså. :)
  Jätte bra blogg hur som helst! Vilken kvinna.
  kram från beundrare.

Annons

Annons

Annons

Annons